ΕΛΛΑΔΑ

«ΗΞΕΡΑΝ και δεν τον συλλάμβαναν» – “Βόμβα” από γειτόνισσα του παιδοβιαστή. Προστάτευαν κάποιοι τον κατηγορούμενο; Ανοίγουν στόματα

Προστάτευαν κάποιοι τον κατηγορούμενο για τον βιασμό της 12χρονης και αν ναι, ποιοί;;;;;; Ανοίγουν στόματα…

Ξεκίνησαν να μιλάνε οι γείτονες του Ηλία Μίχου, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στα Σεπόλια. Οι κάτοικοι της περιοχής που είχε το κατάστημά του ο κατηγορούμενος κάνουν λόγο για άνθρωπο που έδινε δικαιώματα με την συμπεριφορά του, αφήνοντας να εννοηθεί το γεγονός πως ένιωθε πως τυγχάνει προστασίας.

Μια μαρτυρία γειτόνισσας στο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του KontraNews κάνει λόγο για ολιγωρία της αστυνομίας και αναφέρει ότι ο 53χρονος είχε ειδοποιηθεί 15 μέρες πριν ότι τον ψάχνουν για κάτι.

«Η αστυνομία για μένα είναι ένοχη αυτή την στιγμή. Ένα μήνα είχαν το κινητό της μικρής και δεν συνέλαβαν τον 53χρονο. Ειδοποιείται από τον έναν και από τον άλλο και από διάφορους γνωστούς εδώ και 15 ημέρες ότι τον ψάχνουν για κάτι. Δεν ήξερε γιατί τον ψάχνουν; Η αστυνομία γιατί ήταν δίπλα και έτρωγαν και έπιναν καφέ όλοι μαζί; Λοιπόν να μην κοροϊδευόμαστε», είπε στην κάμερα η γυναίκα.
«Πραγματικά ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος έδινε δικαιώματα. Θα τον έλεγα λίγδα. Γενικότερα όποια γυναίκα πέρναγε την κοιτούσε περίεργα», αναφέρει άλλη γυναίκα!!!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΣΟΚ στην Κομοτηνή – Ανείπωτος θρήνος! Πέθανε 22χρονη αθλήτρια – Κατέρρευσε στο γήπεδο την ώρα της προπόνησης

evosmos

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το δυστύχημα στη ΛΕΑ με θύμα 59χρονο

evosmos

Κορωνοϊός – Αρκουμανέας: Στις επόμενες εβδομάδες θα βγάλουμε τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους

evosmos

Leave a Comment