ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: 26χρονη εκπαιδευτικός συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου – Τον γνώρισε σε εκκλησία

Ο ανήλικος κατέθεσε ότι δεν είχαν ολοκληρωμένες επαφές γιατί ήθελε να παραμείνει αγνός
Για σεξουαλική κακοποίηση ενός 15χρονου συνελήφθη στις ΗΠΑ η 26χρονη εκπαιδευτικός Ρίγκαν Γκρέι, η οποία φέρεται να γνώρισε τον ανήλικο σε εκκλησία στο Αρκάνσας στην οποία στο παρελθόν επισκεπτόταν συχνά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Σύμφωνα με τη δικογραφία η εκπαιδευτικός είχε ξεκινήσει από το 2020 την σεξουαλική επίθεση σε βάρος του αγοριού. Το διάστημα εκείνο εργαζόταν ως εθελοντής σε εκκλησία Βαπτιστών στο Λιτλ Ροκ.

Την παρενόχληση αντιλήφθηκαν οι γονείς του αγοριού οι οποίοι αφού ανακάλυψαν στο κινητό του τηλέφωνο σειρά μηνυμάτων, ενημέρωσαν τον πάστορα της εκκλησίας.

ekpaideftikos2

ekpaideftikos3
Η Γκρέι, η οποία τότε εργαζόταν και ως δασκάλα στην Little Rock Christian Academy, απομακρύνθηκε από τη θέση του εθελοντή και ξεκίνησε συμβουλευτική με την ίδια, σύμφωνα με τη δικογραφία, να υποστηρίζει στους επικεφαλής της εκκλησίας ότι η σχέση της δεν ήταν «φυσική».

Παρόλα αυτά τον περασμένο Φεβρουάριο διαπιστώθηκε ότι η 26χρονη εκπαιδευτικός συνέχιζε να ανταλλάσσει μηνύματα με τον ανήλικο μέσω Snapchat.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το αγόρι φέρεται να είπε ότι η Γκρέι του έκανε στοματικό σεξ χωρίς να έχουν ολοκληρωμένες επαφές προκειμένου «να παραμείνω αγνός».

Κατά τη δικογραφία η καταγγελλόμενη κακοποίηση σημειώθηκε περισσότερες από 10 φορές στο αυτοκίνητο ή το διαμέρισμα της εκπαιδευτικού.

Εκπρόσωπος της εκκλησίας είπε στο FBI ότι η 26χρονη ομολόγησε κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής ότι η σχέση της με τον ανήλικο ήταν σεξουαλική.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Το 30% της ενέργειας που παρήχθη παγκοσμίως προήλθε από ανανεώσιμες πηγές το 2023

evosmos

ΗΠΑ: Έντονη ανησυχία για την υγεία του Τζάστιν Μπίμπερ – Ποια η ανάρτησή του(ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

ΗΠΑ: Σοκάρει το βίντεο από την κάμερα που φόραγε αστυνομικός όταν πυροβόλησε 13χρονο καθώς σήκωνε τα χέρια ψηλά

evosmos

Leave a Comment