ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Διακοπές στην… πόλη για φίδι 2 μέτρων

Η Πυροσβεστική απομάκρυνε τον απρόκλητο επισκέπτη σε σπίτι των Καμινιών
Μπροστά σε ένα αναπάντεχο θέαμα βρέθηκαν χθες κάτοικοι της περιοχής των Καμινίων, στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν στο σπίτι τους αντίκρισαν ένα φίδι μήκους τουλάχιστον 2 μέτρων!

Οι άνθρωποι, έντρομοι, και μη γνωρίζοντας για τι φίδι επρόκειτο και αν είναι επικίνδυνο, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική που ανταποκρίθηκε άμεσα. Δύο πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και για αρκετή ωρα προσπαθούσαν να περιορίσουν το ερπετό, ώσπου τελικά κατάφεραν να το κλείσουν σε μια κούτα και να το απομακρύνουν.

fidi_kriti_2

fidi_kriti_3

«Είναι απορίας άξιο πως σε μια κατοικημένη περιοχή της πόλης μας εμφανίστηκε ένα τόσο μεγάλο φίδι! Στην γειτονιά ελπίζουμε να πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και ευχαριστούμε την Πυροσβεστική για την άμεση ανταπόκριση και αποτελεσματικότητα!» – αναφέρουν στο Cretalive.gr οι κάτοικοι του σπιτιού όπου εντοπίστηκε το φίδι.

fidi_kriti_4

fidi_kriti_5

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση Σέρβων που εμπλέκεται σε δολοφονίες αλλοδαπών

evosmos

Υπόθεση Σειραγάκη: Χειροπέδες ξανά στον καταδικασθέντα για παιδεραστία γυμναστή

evosmos

Oruc Reis: Βίντεο με το τουρκικό ερευνητικό να κάνει έρευνες ανενόχλητο εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας

evosmos

Leave a Comment