ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Κλείδωσε τα παιδιά της μόνα στο σπίτι κι αυτά κάλεσαν το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η 37χρονη μητέρα εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αρχές
Μια απίστευτη ιστορία φέρνει στο φως το cretalive.gr, η οποία έλαβε χώρα σε χωριό του Ηρακλείου και οδήγησε στη σύλληψη μιας μητέρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του site, η εν λόγω γυναίκα κλείδωσε τα κοριτσάκια της στο σπίτι, βάζοντας λουκέτο στην κεντρική πόρτα, και εκείνα τηλεφώνησαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» με αποτέλεσμα να μεταβεί στην οικία της οικογένειας η Αστυνομία.

Τα κορίτσια, 8 και 6 ετών, είχαν βρει το τηλέφωνο του οργανισμού μέσω Google. Το μεγαλύτερο κορίτσι είπε ότι η γιαγιά του, από την πλευρά του πατέρα τους, το είχε συμβουλεύσει να πάρει τηλέφωνο στο «Χαμόγελο του Παιδιού» αν ποτέ η μητέρα τους τα άφηνε μόνα. Και έτσι έκανε.

Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν την 37χρονη μητέρα, η οποία τώρα αντιμετωπίζει την κατηγορία της έκθεσης κατά συρροή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Κλείδωσε» η παράταση του lockdown: «Δεν ανοίγει τίποτα έως τις 7 Δεκεμβρίου»!

evosmos

Κορονοϊός: Άρχισαν οι μηνύσεις – Οικογένεια 48χρονης που πέθανε ζητεί διερεύνηση των αιτιών θανάτου [ΒΙΝΤΕΟ]

evosmos

4 ερωτήματα για το θάνατο του 20χρονου Εύελπι στην Ρεντίνα

evosmos

Leave a Comment