ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκόπησε μέχρι λιποθυμίας την 35χρονη μητέρα του και προσπάθησε να πνίξει την αδερφή του

Μια 35χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο Κρήτης, κατήγγειλε στις Αρχές πως δέχτηκε άγρια επίθεση από τον 16χρονο γιο της, και μάλιστα λιποθύμησε από τα χτυπήματα.

Παράλληλα, ο έφηβος προσπάθησε και να πνίξει την 15χρονη αδερφή του.

Το περιστατικό έγινε την Τρίτη (2/1) στο Ηράκλειο στο σπίτι όπου μένει η 35χρονη, ο 16χρονος γιος της η 15χρονη κόρη της, αλλά και ο πατριός του 16χρονου και πατέρας της ανήλικης αδερφής του. Ο τελευταίος έλειπε από το σπίτι όταν εξελισσόταν το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη είπε ότι και στο παρελθόν ο γιος της είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά και μάλιστα έκανε λόγο και για θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

Χθες που έγινε το περιστατικό στάθηκε σωτήρια ή παρέμβαση ενός γείτονα, ο οποίος μπήκε στο σπίτι της οικογένειας και κατάφερε να προστατεύσει τις δύο γυναίκες μέχρι που έφτασε η αστυνομία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μακελάρης της Ανδραβίδας: Τον παράτησαν οι πρώην σύζυγοί του γιατί της κακοποιούσε!

evosmos

Λαμία : Συναγερμός για βρέφος 15 ημερών μεταφέρθηκε έκτακτα στο Νοσοκομείο με την συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ

evosmos

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Υπάρχουν στιγμές που δεν με αναγνωρίζω – Πάω στον καθρέφτη και λέω «όχι»

evosmos

Leave a Comment