ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΡΟΧΗ(ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

Καλημέρα. Εχθές αντιμετώπισα με όλοι αρκετά προβλήματα με την νεροποντη. Εντάξει το νερό που έπεσε ήταν αρκετό και φυσικά οι δρόμοι μας γίνανε ποτάμια…. Όπως γίνονται εδώ και αρκετό καιρό. Για αυτό εδώ και πέντε μήνες είχα καταθέσει μια ερώτηση τι θα γίνει με τα φρεατια μας…..

Φυσικά όπως και σε άλλα προβλήματα του Δήμου μας δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση. Ζήτησα ενημέρωση και προσπάθεια ώστε να έρθουν να τα καθαρίσουν. Δυστυχώς το μόνο που μας νοιάζει είναι να βγαίνουμε φώτο σε πάρκα που επί τρεις μέρες καθαρίζει ο δήμος. Εγώ προσωπικά αναφέρω ότι πρόβλημα εντοπίζω και ο σκοπός μου δεν είναι να βγαίνω φώτο και να κανω δημόσιες σχέσεις.

Πρέπει να ελαττωσουμε όσο το δυνατόν τα προβλήματα που έχουν οι συνδημοτες μας και ελπίζω επιτέλους η κοινοτική αρχή να κάνει αύτα για την οποία την τίμησε με την ψήφο της ο λαός του Ευόσμου. Να την υπηρετεί…….


 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νέος εκλογικός νόμος για την αυτοδιοίκηση: Εκλογή με 43% + 1 ψήφο

evosmos

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Πρόθεση Αγοράς Ακινήτου μέχρι 700.000 ευρώ…

evosmos

Αγιασμός στο υπό ανέγερση σχολικό συγκρότημα του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου

evosmos

Leave a Comment