ΕΛΛΑΔΑ

Η αφοπλιστική απάντηση της Κατερίνας Στεφανίδη σε χρήστη του twitter για την φωτιά στην Αττική: «Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου»

Μπορεί η Κατερίνα Στεφανίδη να είναι στις ΗΠΑ όπου πριν από λίγες ημέρες αγωνίστηκε με επιτυχία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Όρεγκον αλλά λόγω των πυρκαγιών το μυαλό της είναι στην Ελλάδα.

Το πατρικό της σπίτι απειλήθηκε να καεί από την φωτιά και όπως δήλωσε η μητέρα της, Ζωή Βαρελή, σώθηκε χάρη στον σύζυγο της και μπαμπά της Κατερίνας, Γιώργο.

Η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ με ανάρτησή της στο twitter αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε η οικογένεια της και έβγαλε το καπέλο στον πατέρα της.

«Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακριά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται», έγραψε η Κατερίνα.


Ένας χρήστης του Twitter την ειρωνεύτηκε γράφοντας: «Ναι..ο Μπαμπάς σου με Νεροπίστολο το Έσωσε..Δεν Ντρέπεσαι λίγο..αντί να πείτε Ευχαριστώ σε όλους όσους έτρεξαν να βοηθήσουν λέτε “Όλη η Οικογένεια” Αηδίες πίσω από την Κομματική Ταυτότητα..Όμως τι να περιμένεις από Ζαίους…».

Καταγραφή

Η απάντηση της ήταν άμεση: «Σε συγχωρώ γιατί είναι λογικό να πιστεύεις ότι υπάρχουν παντού πυροσβέστες αφού έτσι σου λένε τα κανάλια. Αλλά ναι ο μπαμπάς και οι γείτονες με κλαδιά έσωσαν τα σπίτια. Ότι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ανακοινώσεις Σκρέκα με… τα λεφτά των πολιτών! Παντελώς ανίκανοι και επικίνδυνοι!

evosmos

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ: 16ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

evosmos

Σκάφος μαζεύει σκουπίδια από τη θάλασσα του Θερμαϊκού

evosmos

Leave a Comment