LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Η Α.Πάνια μιλά για το ροζ βίντεο που της χρεώνουν – «Η Τσίλα και η Πάνια γυμνές στο καμαρίνι»

Με αφορμή τα ροζ βίντεο που βγαίνουν με ταχύτατους ρυθμούς τελευταία στο φως της δημοσιότητας, μίλησε η Αννίτα Πάνια.

Παίκτριες του Big Brother, του MasterChef αλλά και του GNTM, γίνονται talk of the town εν μία νυκτί για βίντεο που «σύντροφοι» τους βγάζουν στη φόρα με σκοπό το «ζεστό» χρήμα.

Η Αννίτα Πάνια θυμήθηκε πως το «επίμαχο» δικό της ροζ βίντεο ήταν τραβηγμένο έτσι ώστε να φαίνεται μια ξανθιά γυναίκα που της έμοιαζε και η Τσίλα που τότε οι μετοχές της είχαν χτυπήσει «κόκκινο» γυμνές, να αλλάζουν ρούχα.

«Εγώ το ξέρω το έργο αυτό. Ακόμα και τώρα βλέπω δημοσιεύματα. “Η Τσίλα και η Πάνια γυμνές στο καμαρίνι” και κυκλοφορούσε ένα βίντεο. Το θυμάστε; Σάλος τότε, πριν χρόνια, με αυτό το βίντεο και ήταν μία ίδια σαν εμένα. Έμοιαζε στο μαλλί, αλλά είχε πιο ωραίο σώμα από εμένα, οπότε εάν είχα το σώμα της θα προτιμούσα να είχα φάει τη ξεφτίλα, δεν πειράζει… Το θέμα είναι ότι ακούς, ακούς και υπακούς», σχολίασε σχετικά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έκοψε μαλλί, παντρεύτηκε εφοπλιστή: Αγνώριστη στα 45 της η «μοναδική αγάπη» του Μάνθου, Τζοάνα (photos)

evosmos

Θρίλερ με βρέφος στο Αιγάλεω – Δύο συλλήψεις για την αρπαγή του

evosmos

Γιαννακόπουλος: «Μιλάει ο Πορτοσάλτε που παρότρυνε για τον “λιθοβολισμό” μας!»

evosmos

Leave a Comment