ΚΟΣΜΟΣ

Η γυναίκα που έκαψε τον άντρα της στο ταντούρ υπερασπίστηκε τον εαυτό της έτσι…

«Φώναζε το όνομα της ερωμένης του συνεχώς το βράδυ, δεν μπορούσα να κοιμηθώ»

Ισόβια κάθειρξη
Η Emel Gür (42), η οποία κρατήθηκε με την κατηγορία ότι δολοφόνησε τον Ramazan Yılmaz (45), με τον οποίο συνέχισε να ζει με θρησκευτικό γάμο παρά το διαζύγιό τους στην Ισπάρτα, με τουφέκι και στη συνέχεια έκαψε το σώμα του στο ταντούρ, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.
Το περιστατικό συνέβη στις 13 Οκτωβρίου 2020 στο χωριό Akkeçili της περιοχής Senarkent. Υπήρξε λογομαχία μεταξύ της Emel Gür, μητέρας 3 παιδιών, και του Ramazan Yılmaz, με τον οποίο συνεχίζει να ζει με θρησκευτικό γάμο μετά το διαζύγιό τους. Στη συζήτηση που ξεκίνησε αφού η Gür επέστρεψε στο σπίτι μεθυσμένη, σκότωσε τον Yılmaz με ένα κυνηγετικό τουφέκι και στη συνέχεια έκαψε το σώμα του στο tandoor. Η δολοφονία ήρθε στο φως όταν ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού, που ζει στην Αττάλεια, δεν είχε νέα από τον πατέρα του, όταν έφτασε στο χωριό. Οι ομάδες χωροφυλακής και ιατρικές ομάδες, που ήρθαν στο χωριό μετά από ειδοποίηση, βρήκαν το καμένο σώμα του Ramazan Yılmaz στο ταντούρ του σπιτιού. Η Emel Gür, η οποία τέθηκε υπό κράτηση, συνελήφθη από το δικαστήριο όπου οδηγήθηκε μετά την κατάθεσή της.

Διεξήχθη η δεύτερη ακρόαση
Τα τρία παιδιά του ζευγαριού, οι συγγενείς των κατηγορουμένων και οι δικηγόροι των διαδίκων παραβρέθηκαν στην ακροαματική διαδικασία που διεξήχθη χθες στο Γ’ Ανώτατο Κακουργιοδικείο Ισπάρτας. Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης όπου ένα από τα παιδιά, ο Ö.Y. (17) δικάστηκε σε εκκρεμότητα «συμμετοχής σε έγκλημα», το μικρότερο παιδί του ζευγαριού, Ö.Y. (6) ακούστηκε ως μάρτυρας. Ο Ο.Υ είπε ότι δεν θυμόταν τίποτα από την ημέρα του συμβάντος.

Αίτημα ισόβιας κάθειρξης
Ο εισαγγελέας, που έδωσε τη γνώμη του, δήλωσε ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία ότι η Emel Gür διέπραξε το έγκλημα της δολοφονίας εκ προθέσεως και ζήτησε ισόβια κάθειρξη για την κατηγορουμένη. Ο εισαγγελέας ζήτησε ποινή φυλάκισης έως και 5 χρόνια, δηλώνοντας ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για τον Ο.Υ. Το δικαστικό συμβούλιο ανέβαλε την ακροαματική διαδικασία για τις 8 Απριλίου προκειμένου να αρθούν οι ελλείψεις στη δικογραφία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Α.Σίσι: «Σύρτη & Αλ Τζούφρα είναι κόκκινες γραμμές – Επίθεση εκεί σημαίνει αιγυπτιακή στρατιωτική επέμβαση» (upd)

evosmos

Άφησε το μωρό της να πεθάνει από θερμοπληξία, πήγε για ψώνια και πούλησε τα ρούχα του στο Facebook! Μάνα- «τέρας» στη Βρετανία! (φωτο)

evosmos

Ιταλία: 33χρονος βίαζε την 2 ετών κορούλα του και πουλούσε τα βίντεο

evosmos

Leave a Comment