LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό και η υποδοχή της Φαίης Σκορδά(ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από τέσσερα χρόνια, ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος. Ο παρουσιαστής είναι και πάλι στο Πρωινό, στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και το πρωί της Δευτέρας τον υποδέχτηκαν και πάλι στην τηλεοπτική του παρέα.

Υπό τους ήχους του Pulp Fiction, ο Γιώργος Λιάγκας μπήκε στο πλατό, εμφανώς αμήχανος αλλά χαμογελαστός με την πρώην σύζυγό του να τον υποδέχεται επίσης χαμογελαστή, ενώ λίγο πριν περάσουν στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα μπήκε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Μαμά! Μπαμπά», ακούστηκε να λέει με τη μουσική να παίζει πάντα δυνατά.
Μετά την επιστροφή από το break, η Φαίη Σκορδά κι επίσημα τον καλωσόρισε: «Καλώς επέστρεψες και καλοστέριωτος» είπε, με τον Γιώργο Λιάγκα να παραδέχεται πως του έλειψε το Πρωινό, χαίρεται που είναι και πάλι μαζί, τονίζοντας: «Κοίταξε πώς τα φέρνει η ζωή». Η παρουσιάστρια με τη σειρά της παραδέχθηκε πως υπάρχει μια μικρή αμηχανία.
Στη συνέχεια στο πλατό μπήκε η νέα ομάδα της εκπομπής, ενώ ανάμεσα στους καινούργιους συνεργάτες τους είναι ο Τάσος Τεργιάκης, πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη. Επίσης, επανήλθε η Νάνσυ Παραδεισάνου.ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καυγάς για μια θέση ΑΜΕΑ – Στο αυτόφωρο Ισπανός που είχε παρκάρει παράνομα

evosmos

Πέθανε η Σάσα Μανέττα, η πρώτη παρουσιάστρια της ΕΡΤ

evosmos

Πρέβεζα: Βιασμό της 83χρονης από τον Πακιστανό «έδειξε» το πόρισμα του ιατροδικαστή

evosmos

Leave a Comment