ΕΛΛΑΔΑ

Η κυβέρνηση «τρέμει» το Πολυτεχνείο: Έντονοι φόβοι ότι θα μετατραπεί σε πορεία κατά του lockdown & των απαγορεύσεων

Έντονη ανησυχία επικρατεί στην κυβέρνηση ενόψει της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου την Τρίτη 17/11, καθώς επικρατεί ο φόβος ότι θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και θα μετατραπεί σε διαμαρτυρία κατά των απαγορεύσεων και του lockdown.

Τις τελευταίες ημέρες φτάνουν πληροφορίες στις δυνάμεις ασφαλείας για κινητοποίηση μεγάλου αριθμού πολιτών, κυρίως ανθρώπων που πλήττονται οικονομικά από το lockdown οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην πορεία χωρίς να ανήκουν στην αριστερά.

Πρόκειται κυρίως για ανθρώπους που είχαν «χαμηλά» πόστα στην εστίαση όπως σερβιτόροι, μάγειρες κτλπ, αλλά και απλούς νέους που αισθάνονται πως «ασφυκτιούν» από τις απαγορεύσεις και ταυτόχρονα στοχοποιούνται από τη ρητορική κυβέρνησης & ΜΜΕ.

Μάλιστα τα τελευταία περιστατικά με νεαρούς ακόμα κι ανήλικους να αντιμετωπίζονται με σκληρότητα από τις δυνάμεις ασφαλείας έχει προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερες αντιδράσεις.

Η επίθεση των δυνάμεων ασφαλείας σε δύο 15χρονα κορίτσια στην Καρδίτσα επειδή… κάθονταν σε μία πλατεία.ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Εγκλωβισμένοι οδηγοί από την Αττική Οδό κοιμούνται στο πάτωμα ξενοδοχείου

evosmos

«Δεν πειράζει, θα κάνουμε άλλο παιδί» είπε η Ρούλα όταν έμαθε ότι πέθανε η Ίριδα

evosmos

Η Ελλάδα έχει το πιο αργό και πιο ακριβό ίντερνετ στην Ευρώπη – Η κατάταξη

evosmos

Leave a Comment