ΕΛΛΑΔΑ

Η Ν.Μπακογιάννη «αποθεώνει» την Σία Κοσιώνη: «Την καμαρώνω πολύ είναι καταπληκτική νύφη» (βίντεο)

Για προσωπικές πτυχές της ζωής της μίλησε η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην νύφη της Σία Κοσιώνη η οποία έχει αποκτήσει τον μικρό Δήμο μαζί με τον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη.

Βίντεο: Η συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη! Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω μία νύφη που μόνο την καμαρώνω πολύ! Την καμαρώνω ως γυναίκα, ως επαγγελματία, ως σύντροφο και ως μάνα. Όταν σας λέω την καμαρώνω, την καμαρώνω πραγματικά. Την βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι όμορφη, λαμπερή. Την βλέπω να είναι με τη φόρμα της να παίζει με τον Δημούλη και με όλα τα παιδιά του Κώστα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή. Δεν είμαι παρεμβατική, αλλά βεβαίως θα πω τη γνώμη μου», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Όσον αφορά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να την κάνει βουλευτή και όχι Υπουργό και εάν στεναχωρήθηκε τόνισε: «Στην αρχή, ναι, στεναχωρήθηκα. Είμαι στην πολιτική πολλά χρόνια, ό,τι κέρδισα το κέρδισα με το σπαθί μου. Δεν βγήκα λόγω επωνύμου, αλλά εννοείται ότι βοήθησε, ήταν και η αιτία που κρίθηκα… Είδα ότι μπορούσα να είμαι χρήσιμη και χωρίς υπουργείο, αλλά με το μεγάλο τίτλο του Βουλευτή. Τώρα σοβαρολογείτε; Εγώ να κάνω μούτρα; Δεν έχω κάνει ποτέ μούτρα στη ζωή μου και θα κάνω στον Κυριάκο; Δεν έχω μούτρα».

Σε ερώτηση που της έγινε για το πώς είναι η ζωή της χωρίς τον πατέρα της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε: «Όπως είναι η ζωή κάθε κόρης που λάτρευε τον μπαμπά της. Μου λείπει πολύ, θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη του για την πανδημία και άλλα πράγματα. Όποια κόρη με ακούει σήμερα και είχε αυτόν τον δεσμό με τον πατέρα της, καταλαβαίνει πολύ καλά. Δεν υπάρχει μέρα που να μη σκεφτώ τον πατέρα μου και τη μάνα μου. Έτσι όμως είναι η ζωή.

Τέλος, όπως προαναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη δεν δίστασε να απαντήσει και για την προφορά της και τα περίφημα… σοκολοτάκια. «Με δουλεύουν ακόμη και τα παιδιά μου! Από την ώρα που έγινε viral, αυτοτρολάρομαι και εγώ».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Λάρισα: «Θα πέσει ξύλο» λέει αστυνομικός – Άγρια επίθεση στην ομάδα ΔΙΑΣ με πέτρες, τούβλα και καδρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Μητσοτάκης στο twitter: Νέο spot για την έξαρση των κρουσμάτων

evosmos

«ΠΕΠΛΟ» ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΓΙΑΛΙΑ – ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ

evosmos

Leave a Comment