ΕΛΛΑΔΑ

Η πρόβλεψη του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου για το Πάσχα(ΒΙΝΤΕΟ)

Καταιγίδες και χιονοπτώσεις σε συγκεκριμένες περιοχές και καλοκαιρία για τις περισσότερες περιοχές προβλέπει για τη Μεγάλη Τετάρτη ο Σάκης Αρναούτογλου.
Ειδικότερα, από το πρωί θα έχουμε ήλιο και καλή διαύγεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ωστόσο, στη βόρεια Ελλάδα θα έχουμε συννεφιές και κάποιες βροχές. Επίσης στις παράκτιες περιοχές της Ηπείρου και το Βόρειο Ιόνιο να έχουμε κάποιες τοπικές βροχές.

Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε επίσης ηλιοφάνεια, αλλά τα σύννεφα θα πυκνώσουν στα ορεινά της Ηπείρου, του Ιονίου, στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και στα ΒΔ τμήματα της Θρακης.

Το βράδυ θα έχουμε επιδείνωση του καιρού στη Θράκη, αλλά και χιονοπτώσεις στην ορεινή Ροδόπη.

Στην Αττική θα έχουμε καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και ξαστεριά τη νύχτα. Η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη από τις πρωινές ώρες θα έχουμε συννεφιά και από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα γίνει άστατος στα ορεινά τμήματα με βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Η Μεγάλη Πέμπτη θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια αλλά από τα δυτικά θα έχουμε συννεφιές που θα μεταφερθούν στα ανατολικά. Κάποιες λίγες βροχές ίσως θα έχουμε στις ΒΔ περιοχές της Ελλάδας.

Την Μεγάλη Παρασκευή θα έχουμε συννεφιές στα κεντρικά, δυτικά και τα βόρεια της χώρας. Όμως μετά το μεσημέρι τα σύννεφα θα μετακινηθούν προς τα ανατολικά και ίσως βρέξει τοπικά στα κεντρικά και δυτικά της χώρας.
Το Μεγάλο Σάββατο θα έχουμε εκ νέου συννεφιές από τα δυτικά στα ανατολικά χωρίς όμως κάτι το σημαντικό.

Την Κυριακή του Πάσχα θα έχουμε ήλιο, ανοιξιάτικο καιρό χωρίς βροχές και την θερμοκρασία στους 25 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κιλκίς: Νεκρός 33χρονος ποδοσφαιριστής – Κατέρρευσε την ώρα του αγώνα

evosmos

Χαρές για Αφροδίτη Λιάντου-Αλέξανδρο Σκουρλέτη 2 χρόνια μετά: Ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα & οι ευχές έπεσαν βροχή

evosmos

Μεγάλη φωτιά στο Πέραμα – Δείτε βίντεο

evosmos

Leave a Comment