ΕΛΛΑΔΑ

Η Ρούλα Κορομηλά «καρφώνει» τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Πάμε καλά;»

Η Ρούλα Κορομηλά δεν δίστασε να κάνει το δικό της αιχμηρό σχόλιο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Χ (πρώην Twitter) για τα όσα ακούστηκαν από την Ζήνα Κουτσελίνη για την υπόθεση Λύτρα.

«Με αυτές τις εξελίξεις περιμένουμε οι γυναίκες που υφίστανται ενδοοικογενειακή βία να βρουν τη δύναμη να καταγγέλλουν τους ακακοποίητες τους; Σε στέλνουν στο νοσοκομείο κ με μια συγγνώμη, άφεση αμαρτιών; Με αφορά αν καταστραφεί η καριέρα τους; Πάμε καλά; Να τιμωρούνται με αφορά», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ρούλα Κορομηλά, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στα αζήτητα το “Νταντάδες της γειτονιάς” και αυξάνουν το ποσό μπας και “τραβήξει”

evosmos

Παραλίγο Τραγωδία: Μεθυσμένος Σέρβος παρέσυρε και τραυμάτισε δύο γυναίκες – Σκότωσε άνθρωπο πριν 20 μέρες με αμάξι

evosmos

Ξέσπασε “πόλεμος”: Εξώδικο της μητέρας του Παντελή Παντελίδη στον Γιώργο Θεοφάνους – Οι δηλώσεις του συνθέτη για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή, που άναψαν “φωτιές”!

evosmos

Leave a Comment