ΕΛΛΑΔΑ

Η Σοφία Μουτίδου εξομολογείται: «Επιβίωσα από το θέατρο και την τηλεόραση με χάπια»

Η ηθοποιός για ακόμη μία φορά μιλά για τις δύσκολες συνθήκες στο χώρο του θεάματος
Η Σοφία Μουτίδου, η οποία πρόσφατα δεν μάσησε τα λόγια της για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, επέστρεψε στο κανάλι της στο YouTube και απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί όσα έζησε από την πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση.

Έπειτα από σχετική ερώτηση για το πώς κατάφερε να επιβιώσει ψυχολογικά και οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια, η ίδια απάντησε λέγοντας: «Ποιος σου είπε ότι επιβίωσα ψυχολογικά και οικονομικά; Επιβίωσα από το θέατρο και την τηλεόραση με χάπια και οικονομικά επιβίωσα επειδή έκανα ένα είδους πλάνο. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει τρύπιες τσέπες, απλώς μπόρεσα και κρατήθηκα και έχω αυτή τη στιγμή να φάω και να περάσω ανθρώπινα» είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε αν δέχτηκε σωματική ή ψυχολογική βία στο παρελθόν, υπογράμμισε: «Άπειρη ψυχολογική βία, ενώ σωματική στο πανεπιστήμιο που πλακωνόμουν στο ξύλο».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έρχονται νέα μέτρα και κανόνες για εργασία και σχολεία – Επιστροφή με τεστ και τηλεργασία

evosmos

Νταντάδες της γειτονιάς: Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις

evosmos

Βόλος: Πλάκωσε την κόρη του επειδή έγινε μουσουλμάνα – «Με χτυπούσε με γροθιές 20 λεπτά»

evosmos

Leave a Comment