ΕΛΛΑΔΑ

Η στιγμή που το πλοίο «Άρτεμις» δένει στο λιμάνι της Σίκινου κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα εντυπωσιακό βίντεο με προσέγγιση σε λιμάνι των Κυκλάδων κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.

Ειδικότερα, το βίντεο αφορά στην άφιξη και πρόσδεση του «Άρτεμις» που είναι το μοναδικό πλοίο που εκτελεί ενδοκυκλαδικά δρομολόγια αυτή την περίοδο – στη Σίκινο, το οποίο είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα λιμάνια της χώρας καθώς έχει τεράστιες ελλείψεις.

Βράδυ Παρασκευής 26 Νοεμβρίου, με καιρικές συνθήκες πολύ δύσκολες, με θυελλώδεις νότιους ανέμους εντάσεως τουλάχιστον 8 μποφόρ και η προσπάθεια προσέγγισης του μικρού πλοίου «Άρτεμις» στο λιμάνι είχε τεράστιο βαθμό δυσκολίας, όμως ο καπετάνιος δεν τα παράτησε. Δεν άφησε το νησί χωρίς τροφοδοσία. Επέμεινε και κατάφερε να δέσει έστω και με συνθήκες που σε καμία περίπτωση δε μπορούν να θεωρούνται φυσιολογικές.

Δείτε την ηρωική προσπάθεια του καπετάνιου του “Άρτεμις” στο βίντεο το οποίο ανάρτησε ο Βασίλης Κλειδουχάκης, με τους επιβάτες τους λιμενικούς και τους καβοδέτες να τους λούζει η θάλασσα στη μικρή προβλήτα του νησιού.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πειραιάς: 5χρονη πήγε στο νοσοκομείο με πόνους και κατήγγειλε πως την κακοποίησε ο πατέρας της

evosmos

Σάλος από ανακοίνωση του Προαστιακού Θεσσαλονίκης – Λάρισας ότι δεν γίνονται δεκτά αναπηρικά αμαξίδια και ποδήλατα!

evosmos

Γλίτωσε το βιασμό αλλά πήδηξε απο το μπαλκόνι και… χαροπαλεύει

evosmos

Leave a Comment