ΕΛΛΑΔΑ

Η στιγμή του τροχαίου στην Πάτρα με τους δύο νεκρούς – Βίντεο ντοκουμέντο

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος που έγινε στην Πάτρα, το βράδυ της Πέμπτης (22.02.2024), με αποτέλεσμα δύο νεαροί να χάσουν τη ζωή τους.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στην συμβολή με την Αρέθα. Οι δύο νέοι που σκοτώθηκαν ήταν αδελφικοί φίλοι. Λάτρευαν τις μηχανές και το μοιραίο εκείνο βράδυ βγήκαν για την καθιερωμένη τους βόλτα.

Η κηδεία του 20χρονου Γιάννη θα εγινε σήμερα στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης. Ο 18χρονος Γιώργος κηδευτηκε επίσης σήμερα στις 3.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στα Καμίνια.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του IonianTv φαίνεται πως οι δύο νεαροί, ο 20χρονος Γιάννης και ο 18χρονος Γιώργος, οι οποίοι επέβαιναν στη μηχανή, πέρασαν με πράσινο. Η σύγκρουση με το αυτοκίνητο ήταν τόσο σφοδρή, που οι δύο νεαροί εκσφενδονίστηκαν με δύναμη στο οδόστρωμα και βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

39χρονη ζήτησε διαζύγιο από τον άντρα της επειδή δεν την φέρνει σε οργασμό

evosmos

Ο Δ.Καμπουράκης χλευάζει τον κόσμο που δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα! (βίντεο)

evosmos

Θεσσαλονίκη: Λύκοι κατασπάραξαν σκύλο σε απόσταση 80 μέτρων από κυνηγό

evosmos

Leave a Comment