ΕΛΛΑΔΑ

Η σύζυγος του ιερέα μιλά για πρώτη φορά: «Είναι αθώος και θα το λέω μέχρι τέλους»

Παίρνοντας θέση για τα όσα ακούγονται το τελευταίο 24ωρο και για τα όσα κατηγορείται ο σύζυγός της, ο ιερέας που συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια, η σύζυγος του 37χρονου υποστηρίζει πως είναι αθώος και διαψεύδει όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και έκανε λόγο για ψέματα, τα οποία προέρχονται από το θέμα που έχει η οικογένεια της ανήλικης μαζί της:

«Είναι αθώος. Δεν έχει κάνει τίποτα. Όλα αυτά που ισχυρίζεται είναι ψέματα και θα αποδειχτούν. Είμαι βέβαια και θα το δείτε. Όλα αυτά που ισχυρίζεται είναι ψέματα. Θα αποδειχθεί η αλήθεια είναι αθώος το πιστεύω».

Όσο για το ποιος είναι ο λόγος, κατά τη γνώμη της, που έγινε αυτή η μήνυση, η σύζυγος του ιερέα αναφέρεται στη θεία της κοπέλας:

«Πάντα είχαν θέμα αυτοί μαζί μας. Από όταν έμεινα έγκυος. Θεωρούσαν ότι τις προσέβαλα με το ότι έπιασα δουλειά και με έβαλε εκείνη (σ.σ. η θεία της ανήλικης) στη δουλειά, στο κατάστημα και ότι μετά από λίγο έμεινα έγκυος και την προσέβαλα με το να φύγω. Εγώ όμως έπρεπε να φύγω γιατί είχα αιμορραγία. Και μετά της είπα Μ… μου, έμεινα έγκυος για να χαρεί και αυτά και μου είπε ότι δεν έπρεπε να γίνει σε αυτό το διάστημα που με έβαλε στη δουλειά γιατί εκτέθηκε».

Σε ότι αφορά τους ισχυρισμούς της ανήλικης κοπέλας για το χρονολόγιο του βιασμού βάσει της καταγγελίας της, η σύζυγος του 37χρονου λέει ότι λόγω κορωνοϊού, ο άνδρας της δεν λειτουργούσε.

«Το διάστημα που ισχυρίζεται ότι έγινε όλο αυτό είχαμε κορωνοϊό και ο άνδρας μου είχε παράλυση προσωπικού (σ.σ. αυτό είπε). Δεν λειτουργούσε εκείνο το διάστημα, έχω σχετικό έγγραφο γιατρού».

Για τις καταγγελίες ότι έμπαιναν κορίτσια μέσα στο σπίτι τους και ότι ο ιερέας τα χρημάτιζε, η γυναίκα απάντησε: «Όχι είναι ψέματα». Αρνήθηκε ακόμα ότι βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στην κατοχή του ιερέα και σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι λόγο έχει μια 13χρονη (τότε) κοπέλα να κάνει τέτοιους ισχυρισμούς μετά από τρία χρόνια, η παπαδιά είπε: «Είναι αθώος όμως δεν έχει κάνει τίποτα σας το λέω. Και είμαι 100% σίγουρη. Και θα το λέω μέχρι το τέλος. Το διάστημα που λέει το κορίτσι από τον Δεκέμβριο του 2019 έως τον Μάιο του 2020 τα κατηχητικά ήταν κλειστά».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πολυτελές, θωρακισμένο και δεν είναι Porsche τελικά: Ιδού το μαύρο τζιπ του πάτερ Αντώνιου που προκάλεσε ντόρο

evosmos

Κρήτη: Θύμα απάτης 29χρονος – Το όνειρο του να γίνει influencer στο instagram του κόστισε ακριβά

evosmos

ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ: ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ – ΑΝΟΔΙΚΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ!

evosmos

Leave a Comment