ΚΟΣΜΟΣ

Θα επανεξεταστεί το θέμα των κυρώσεων κατά της Τουρκίας…..

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τους Ζοζέπ Μπορέλ και Νίκο Χριστοδουλίδη είχε ο Νίκος Δένδιας στο περιθώριο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ
Ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ. Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 16.00.

Στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της ΕΕ για ζητήματα Εξωτερικής Πολιτικής, Ζοζέπ Μπορέλ, αναφέρθηκε εκτενώς στο ζήτημα της Τουρκίας. «Θα ακολουθήσουμε ένα μονοπάτι που θα οδηγήσει σε μείωση της έντασης» δήλωσε.

Παράλληλα, σημείωσε ότι θα επανεξεταστεί το θέμα των κυρώσεων και τόνισε ότι οι μονομερείς πράξεις της Τουρκίας. στην Ανατολική Μεσόγειο πρέπει να τερματιστούν.

«Η Τουρκία είναι το σημαντικότερο θέμα της ατζέντας» είχε δηλώσει προσερχόμενος στο Συμβούλιο ο ύπατος εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής Ζοζέπ Μπορέλ.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, στο περιθώριο του ΣΕΥ, είχε συνάντηση με τον Ζοζέπ Μπορέλ και τον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Χ.Χέφνερ: «Μου είχε κάνει πλύση εγκεφάλου – Δεν ήμουν ερωτευμένη μαζί του» λέει η σύζυγος του

evosmos

Τούρκος αναλυτής σοκάρει την τουρκική κοινή γνώμη με την ανάλυσή του για τα ελληνικά όπλα και την ελληνική αεράμυνα – Δεν μπορούν να δουν το βίντεο

evosmos

Πρώην ΥΠΕΞ Τουρκίας: «Η κατάσταση θυμίζει τον Α’ Βαλκανικό Πόλεμο του 1912 – Η Τουρκία ήταν εναντίον όλων & έχασε»

evosmos

Leave a Comment