ΕΛΛΑΔΑ

Θα μας σφάζουν σαν τα κοτόπουλα! Αλλοδαπός άρπαξε μαχαίρι και άρχισε να κυνηγάει δύο γυναίκες να τις σκοτώσει

ον πανικό σκόρπισε στην Διποταμία της Καστοριάς ένας 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ και προσπάθησε να επιτεθεί οπλισμένος με μαχαίρι σε γυναίκες, παιδιά και σε επιχειρήσεις, ώσπου να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί το πρωί της Παρασκευής.

Αρχικά, ο μαινόμενος αλλοδαπός μπήκε στην αποθήκη ενός σπιτιού απ’ όπου άρπαξε το μαχαίρι και αμέσως μετά καταδίωξε δυο γυναίκες που του ξέφυγαν την τελευταία στιγμή, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να επιτεθεί σε δυο μαθητές που περίμεναν το λεωφορείο σε μια στάση αναγκάζοντάς τους να το βάλουν στα πόδια για να γλυτώσουν. Το θρίλερ συνεχίστηκε σε μια καφετέρια στην οποία προσπάθησε να εισβάλει ο δράστης κραδαίνοντας το μαχαίρι, τρομοκρατώντας την ιδιοκτήτρια και τον πατέρα της που κλειδώθηκαν στη τουαλέτα για να τον αποφύγουν.

Μέσα σε λίγα λεπτά, και ενώ ο μαινόμενος αλλοδαπός χτυπούσε αγριεμένος την πόρτα της επιχείρησης έφτασαν εκεί αστυνομικοί από το τμήμα Νεστορίου, οι οποίοι κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να του περάσουν χειροπέδες, με τις οποίες τον προσήγαν για προανάκριση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ανδραβίδα: Τέσσερις φορές ισόβια -όσες και οι ζωές των ανθρώπων- επέβαλλε το δικαστήριο στον 61χρονο δολοφόνο

evosmos

Ήταν μια κακιά στιγμή λέει ο Πατούλης και ζητά συγνώμη – Ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρει αυτός;

evosmos

Βάσεις 2020: «Βουτιά» για την Ιατρική – Μπαίνουν με «3» στο Μαθηματικό Σάμου!

evosmos

Leave a Comment