ΕΛΛΑΔΑ

Β’ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών: Υπαξιωματικός και διοικητής είχαν τσακωθεί πριν το επεισόδιο

Ο καταδρομέας φαίνεται πώς είχε τσακωθεί με τον διοικητή του, που κρατούσε όμηρο στη Β’ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, πριν ο καταδρομέας εισβάλλει στο στρατόπεδο, οι δύο άντρες είχαν τηλεφωνική αντιπαράθεση.

Ο υπαξιωματικός φέρεται να μην έδωσε το «παρών» στην πρωινή αναφορά, με αποτέλεσμα να έρθει σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον διοικητή του, ο οποίος φέρεται να τον απείλησε με βαριά «καμπάνα». Οι δυο τους αντάλλαξαν ύβρεις και η κατάσταση ξέφυγε.

Ο μόνιμος καταδρομέας, που υποστηρίζει ότι ήταν σε νόμιμη άδεια, μπήκε τρελαμένος χθες το πρωί στο στρατόπεδο αναζητώντας τον διοικητή του, ο οποίος φέρεται αρχικά να φυγαδεύτηκε από το παράθυρο με τη βοήθεια ενός άλλου καταδρομέα. Ο ΕΠΟΠ (επαγγελματίας οπλίτης) τον κυνήγησε πετάγοντας προς το μέρος του χειροβομβίδα κρότου – λάμψης και φέρεται μάλιστα να άνοιξε πυρ με αβολίδοτα, προκαλώντας εκ νέου πανικό στη μονάδα. Κάποιοι τον άκουσαν να φωνάζει, «δεν έχω τίποτα με κανέναν, θέλω μόνο τον διοικητή».

Ειδοποίησαν τη σύζυγό του που έσπευσε στο στρατόπεδο για να τον ηρεμήσει

Οι συνάδελφοι του ειδοποίησαν την σύζυγό του, η οποία έτρεξε αμέσως στο στρατόπεδο σε μια ύστατη προσπάθεια να τον ηρεμήσει. Όμως ο υπαξιωματικός ήταν εκτός εαυτού.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, όταν ο αλλόφρων καταδρομέας εντόπισε τον διοικητή μέσα στο κτίριο απείλησε ότι θα τον σκοτώσει. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, όμως οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν εισήλθαν στο Στρατόπεδο και παρέμειναν σε απόσταση 100 μέτρων από την κεντρική πύλη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εργατικό ατύχημα η πτώση της γυναίκας σε φρεάτιο ασανσέρ

evosmos

Κακός χαμός σε εμβολιαστικό κέντρο ! Εξαλλος πολίτης βγήκε …από τα ρούχα του ! [ΒΙΝΤΕΟ]

evosmos

Ώρα-«μηδέν» για το Νότιο Πήλιο – Στρατός και δήμος στα διαλυμένα χωριά (ΦΩΤΟ+VIDEO)

evosmos

Leave a Comment