ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Kαταδικάστηκε ο 19χρονος που τραυμάτισε με το αμάξι την μητέρα του

Ερήμην καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 26 μηνών, χθες από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, 19χρονος που τραυμάτισε με το αυτοκίνητο την 50χρονη μητέρα του. Ο 19χρονος έβαλε όπισθεν, ενώ η μητέρα του στην προσπάθειά της να τον εμποδίσει να πάρει το αυτοκίνητο έμεινε αμετακίνητη στο πίσω μέρος του αυτοκίνητου, με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να την τραυματίσει.

Όταν χθες, ξεκίνησε η δίκη ο 19χρονος δεν είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η δίκη του, χωρίς αυτόν, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί ερήμην για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης και εξύβρισης. Ο γιος της 50χρονης γυναίκας, εμφανίστηκε μετά την έκδοση της απόφασης, διαμαρτυρόμενος για την βαριά ποινή που του επιβλήθηκε, χωρίς να έχει το δικαίωμα να καταθέσει. Το δικαστήριο τον ενημέρωσε πώς μπορεί να ασκήσει έφεση.

Το θύμα εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας κολάρο στο λαιμό και περιέγραφε τις συνθήκες της περασμένης Τρίτης, υποστηρίζοντας ότι ο γιος της πήρε το αυτοκίνητο παρά την θέλησή της και εγώ τον παρακάλεσε να πάρει το μηχανάκι αντι του αυτοκινήτου, τα κλειδιά του οποίου πήρε με το ζόρι από την ίδια. Τον ακολούθησε στο γκαράζ προκειμένου να τον εμποδίσει, αλλά ο δράστης φέρεται να της είπε «κάτσε εκεί που είσαι θα σε σκοτώσω».

Ο 19χρονος διέψευσε τη μητέρα του, λέγοντας ότι οι ισχυρισμοί της αποτελούν προϊόν της φαντασίας της, αλλά η δική του εκδοχή δεν ακούστηκε στο δικαστήριο, οπότε η υπόθεση θα συνεχιστεί σε δεύτερο βαθμό στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων της Λάρισας.
Μέχρι τη δίκη στο Εφετείο, του επιβλήθηκε ο όρος να μην προσεγγίζει τη μητέρα του σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων, και έτσι ο 19χρονος θα μείνει με τον πατέρα του, δεδομένου ότι οι γονείς βρίσκονται σε διάσταση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτό είναι το ΦΕΚ της κυβέρνησης με όλα τα νέα μέτρα κατά των μη εμβολιασμένων

evosmos

Η Kίνα εκθρόνισε για πρώτη φορά την ελληνική ναυτιλία – Ο εμπορικός στόλος ξεπέρασε τον ελληνικό σε ολική χωρητικότητα

evosmos

Την αποβολή Γιώργου Αυτιά από τον ΣΚΑΪ για χυδαία υπονοούμενα ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Κασσελάκης

evosmos

Leave a Comment