ΕΛΛΑΔΑ

«Θα μου έπαιρνε το παιδί και θα’φευγε»: Τα τελευταία λόγια πριν σκοτώσει τη σύζυγο και το 10 μηνών μωρό του

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο «φως» γύρω από το διπλό φονικό στην Καβάλα, όπου άνδρας σκότωσε με την καραμπίνα την σύντροφό του και το ενός έτους παιδί τους.

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι και οι συγγενείς στην περιοχή Λεκάνη Καβάλας με το φριχτό έγκλημα που διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής.

Καβάλα: Η στιγμή του φριχτού εγκλήματος – Τι δήλωσε ο ξάδερφος του δράστη
Στενός συγγενής του δράστη μίλησε στο newsit.gr όπου και ανέφερε: «Ήθελε να πάρει η γυναίκα το μωρό να φύγει, να πάει στην Γερμανία αυτός δεν ήθελε, πήγαν δικαστικώς, μάλλον κατάλαβε ότι θα χάσει το παιδί και έγινε αυτό που έγινε. Το παιδί ήταν αγοράκι, 8 μηνών περίπου. Το κακό έγινε μπροστά στο στάβλο. Ήταν μαζί 2 με 3 χρόνια. Δεν ήταν παντρεμένοι, αλλά είχε αναγνωρίσει το παιδί. Ο ξάδερφος μου ήταν παντρεμένος, σε προηγούμενο γάμο, χωρισμένος αλλά δεν είχε βγάλει διαζύγιο. Έχει δύο μεγάλα παιδιά από τον προηγούμενο γάμο, ένα αγόρι και ένα κορίτσι και έχουν οικογένειες με παιδιά».

Καβάλα
Σύμφωνα και με πληροφορίες, ο δράστης πήγε στο σπίτι του παππού της 29χρονης, που έμενε τόσο η ίδια όσο και το αγγελούδι τους. Με το που άνοιξε η πόρτα, μπήκε μέσα και άρχισε να τους σέρνει. Τους οδήγησε σε ένα στάβλο, που βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο και τους σκότωσε.

Καβάλα: Η γνωριμία του 56χρονου με την γυναίκα και το φριχτό τέλος
Ο συγγενής του δράστη συγκλονίζει με όσα αναφέρει στη συνέχεια: «Σκότωσε την γυναίκα του και το παιδί και πήρε τον αδερφό μου τηλέφωνο και του είπε “έλα στους στάβλους”. Την ώρα που πήγαινε ο αδερφός μου στον στάβλο άκουσε τον πυροβολισμό, αλλά νόμιζε ότι ήταν κυνηγοί, δεν κατάλαβε. Όταν έφτασε τους είδε όλους νεκρούς. Είχε πάει στο σπίτι που έμενε με τον παππού της και την πήρε και την πήγε στους στάβλους». «Η μητέρα του θύματος ήταν από το χωριό, αλλά το κορίτσι είχε μεγαλώσει εκεί. Έμεναν σε διαφορετικά σπίτια με τον ξάδερφο μου τον τελευταίο καιρό» καταλήγει ο ξάδερφος του 56χρονου.


Να αναφέρουμε το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από 3 χρόνια. Τότε η άτυχη γυναίκα είχε έρθει στην Ελλάδα και ερωτεύτηκε τον άντρα που έμελλε να την σκοτώσει. Είχε μείνει στην Καβάλα, επειδή η μητέρα της, είναι από την περιοχή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βριλήσσια: «Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να φοράει ζώνη» λέει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

evosmos

«Μάνα σώσε με γιατί με σκοτώνουν»: Κρατούμενος εκλιπαρούσε αστυνομικούς να σταματήσουν τον ξυλοδαρμό

evosmos

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εγνατία Οδό

evosmos

Leave a Comment