ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε παγκάκι στη στάση του ΟΑΣΘ

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Εγνατίας – Εντοπίστηκε από εργαζόμενο στην περιοχή
Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας 53 ετών σε παγκάκι στάσης του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.

Ο άντρας, όπως αναφέρει και το GRTimes.grβρέθηκε από εργαζόμενο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες θανάτου του. Ο εργαζόμενος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, όπου έστειλε ασθενοφόρο, ωστόσο οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η σορός του άτυχου άντρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ φως στα αίτια θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή.

Ο άνθρωπος που τον είδε τελευταίος ζωντανό είναι ένας υπάλληλος από το απέναντι ψητοπωλείο. Όπως είπε στο Grtimes.gr, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή σφάδαζε και φώναζε για βοήθεια.

Ο μάρτυρας ειδοποίησε το ΕΚΑΒ αλλά πριν φτάσει το ασθενοφόρο ο άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή και, σύμφωνα με όσα του είπαν οι διασώστες, πέθανε από καρδιά.

oasth_thanatos_thes1

oasth_thanatos_thes2

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βαρικό: Αρκούδα εισέβαλε σε αυλές σπιτιών και σε στάνες του χωριού

evosmos

ΣΟΚ ΣΤΟ ΤΥΛΙΣΟ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ

evosmos

Προφυλακίστηκαν τέσσερις για το κύκλωμα νοθείας καυσίμων και αλκοολούχων

evosmos

Leave a Comment