ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε η γη και τους… κατάπιε – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο (Βίντεο)

Ένα συμβάν που δε το χωρά ο νους του ανθρώπου σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην καρδιά της Θεσσαλονίκης με δύο παιδιά 19 ετών να βρίσκονται ξαφνικά στο κενό.

Το κορίτσι και το αγόρι περπατούσαν στην περιοχή του Μπιτ Παζάρ και συγκεκριμένα επί της οδού Τοσίτσα όταν ξαφνικά το οδόστρωμα υποχώρησε με τα δυο άτομα να βρίσκονται στο κενό. Συνέπεια ήταν να τραυματιστούν και να διακομισθούν σε εφημερεύον νοσοκομείο από μονάδα του ΕΚΑΒ. Στο περιστατικό έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής αν και οι τραυματίες απεγκλωβίστηκαν από περαστικούς.

trypa1


Ήμουν ένα από τα άτομα που βοήθησα τα δύο παιδιά. Κινούμαι χρόνια στην περιοχή. Ήταν αναμενόμενο πως θα είχαμε κάποια στιγμή ατύχημα. Ευτυχώς τα παιδιά γλίτωσαν από θαύμα. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για νεκρούς. Φωνάζουμε χρόνια προς τους αρμόδιους ότι κάτι πρέπει να γίνει με το Μπιτ Παζάρ” αναφέρει στο ThessToday αυυτόπτης μάρτυρας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Χριστίνα Χριστοφάκη: Η τελευταία σύντροφος του Θ.Πάγκαλου – Τι είχε πει στον Μ.Κλίντον για τη διαφορά ηλικίας

evosmos

Ξυλοκόπησαν 16χρονο επειδή φορούσε μπλούζα διαφορετικής ομάδας

evosmos

Αυτή είναι η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή ανήλικης στη Θεσσαλονικη

evosmos

Leave a Comment