ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Έδεσαν καρέκλες σε στάση λεωφορείου επειδή απουσίαζε το παγκάκι [εικόνες]

Αγανακτισμένοι Θεσσαλονικείς, βλέποντας εδώ και μέρες να απουσιάζει το παγκάκι από τη στάση λεωφορείου «Πλατεία Δημοκρατίας» στο κέντρο της πόλης, έδεσαν δύο καρέκλες μεταξύ τους και τις τοποθέτησαν «για τους εργαζόμενους και τους υπερήλικες», όπως έγραψαν σε σχετικό μήνυμα.

Οι καρέκλες, όπως γράφει το GRtimes, είναι δεμένες μεταξύ τους και στη μεταλλική στάση με το υπόστεγο με tire up, και αναγράφουν στο μπροστινό μέρος «δωρεά Η.Δ. για υπερήλικες και εργαζόμενους».

Πρόκειται για μια πολυσύχναστη στάση λεωφορείων, από την οποία αναμένουν καθημερινά χιλιάδες πολίτες το λεωφορείο τους, ωστόσο όχι μόνο δεν έχει αντικατασταθεί το προφανώς χαλασμένο παγκάκι για να κάθονται όσοι το έχουν ανάγκη (σ.σ. ιδιαιτέρως τις ημέρες που σημειώνονται υψηλές θερμοκρασίες), αλλά οι πολίτες πήραν την πρωτοβουλία να δώσουν λύση στο μάλλον όχι και τόσο προσωρινό ζήτημα.

Δείτε τις φωτογραφίες από το GRtimes

 Στάση λεωφορείου / φωτογραφία GRtimes

 Στάση λεωφορείου / φωτογραφία GRtimes

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΒΙΑΣΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΤΗ 22ΧΡΟΝΗ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ

evosmos

Ο κορωνοϊός σαρώνει, τα πάρτι επιμένουν – Για ποιες περιοχές αυξάνεται ο κίνδυνος

evosmos

Aργίες 2024: Δείτε πότε πέφτει φέτος το Πάσχα

evosmos

Leave a Comment