ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Βρήκαν δυο πτώματα σε διαμέρισμα στην Ξηροκρήνη

Δυο πτώματα εντοπίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης, 03.11.2021, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, στην οδό Γαλανάκη, στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, ένας Ρομά από την περιοχή των Διαβατών αναζητούσε τον πατέρα του, ο οποίος είχε μέρες να επικοινωνήσει μαζί του.

Από πληροφορίες έμαθε ότι ο πατέρας του φιλοξενούνταν από μια γυναίκα σε διαμέρισμα των εργατικών κατοικιών της Ξηροκρήνης. Όταν άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος, αντίκρισε τις σορούς του πατέρα του και της γυναίκας που τον φιλοξενούσε. Και τα δυο πτώματα ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Ο χώρος αποκλείστηκε από την Αστυνομία και ανέλαβε δράση το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Από τα πρώτα κιόλας στοιχεία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ στον χώρο -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες- βρέθηκαν χάπια και ναρκωτικές ουσίες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αξέχαστος Και Διαχρονικός: Οι 9 Ατάκες Του Κώστα Τσάκωνα Που Πάντα Θα Σκορπίζουν Γέλιο! (vids)

evosmos

Τραγωδία στη Λαμία: Ποδοσφαιριστής έπαθε ανακοπή στο γήπεδο και πέθανε

evosmos

Έφυγε από Αθήνα, είναι μητέρα 3 παιδιών: Έτσι είναι σήμερα στα 50 της η «Τατιάνα» της «Λάμψης», Καλλιόπη Ευαγγελίδου

evosmos

Leave a Comment