ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εικόνες ντροπής στο γήπεδο Φιλίππου στην Υφανέτ που θυμίζει… ζούγκλα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Focus FM 103.6

Οι εικόνες μπορεί να θυμίζουν «ζούγκλα», ωστόσο οι φωτογραφίες είναι από το γήεπδο «Φιλίππου» που βρίσκεται στο ρέμα Υφανέτ, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Όπως θα δείτε, πρόκειται για μονοπάτια που τα έχουν καταπιεί τα ύψους δύο μέτρων χόρτα. Ο χώρος είναι κάθε άλλο παρά προσιτός για τα μικρά παιδιά. Αγανακτισμένοι είναι, όπως δηλώνουν στον Focus FM 103.6, κάτοικοι και γονείς μικρών παιδιών -τα οποία είναι αναγκασμένα καθημερινά να παίζουν στο εν λόγω γήπεδο λόγω έλλειψης χώρων πρασίνου στην περιοχή- ενώ καταγγέλλουν αδιαφορία από την πλευρά του Δήμου Θεσσαλονίκης. Αναρωτούνται γιατί το συγκεκριμένο γήπεδο αναφοράς να παραμένει ένα από τα παραμελημένα σημεία της πόλης την ώρα που δεν υπάρχει πληθώρα επιλογών για παιχνίδι και άθληση και ενώ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από σχολικά συγκροτήματα.

Όπως μας είπαν, παρά τα επανειλημμένα αιτήματα για κοπή χόρτων δεν υπήρξε σχετική ανταπόκριση. Από τα μέσα Μαΐου ο Focus FM 103.6 επικοινώνησε με τον κεντρικό δήμο, ο οποίος μας παρέπεμψε στην Περιφέρεια, ξεκινώντας έτσι ένα γαϊτανάκι ευθυνών δίχως τέλος. Υπήρξε απίστευτη σύγχυση των αρμοδιοτήτων αντιδημάρχων με αποτέλεσμα οι ευθύνες να γίνουν… «μπαλάκι»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα, ενάμιση μήνα μετά, λάβαμε τη δέσμευση από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Κώστα Ιακώβου, ότι θα φροντίσει τον καθαρισμό των χόρτων. Οψόμεθα…

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αθήνα: Πατέρας-ήρωας έγινε ντετέκτιβ και βρήκε τον δολοφόνο της κόρης του

evosmos

Παλαιό Φάληρο: Νεκροί και οι δύο εργάτες που έπεσαν από αναβατόριο

evosmos

Συντάξεις Αυγούστου 2020. Όλες οι ημερομηνίες πληρωμής

evosmos

Leave a Comment