ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο για τις ομάδες στον Εύοσμο-Τον ρώτησαν «τί ομάδα είσαι;»

Νέο επεισόδιο με οπαδική απόχρωση σημειώθηκε σήμερα (8/4) λίγο μετά τις 22:30 μ.μ. στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, νεαροί φορώντας κουκούλες και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους κινήθηκαν απειλητικά προς ένα ζευγάρι που κάθονταν σε παγκάκι επί της οδού Αλέξανδρου Παπάγου στον Εύοσμο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άγνωστοι πλησίασαν τον νεαρό και τον ρώτησαν τι ομάδα είναι.
Εν συνεχεία, ο νεαρός απάντησε ότι δεν υποστηρίζει κάποια ομάδα, ωστόσο οι ίδιοι δεν πείσθηκαν με αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν μέχρι να πέσει στο έδαφος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι κουκουλοφόροι δεν κινήθηκαν απειλητικά προς την κοπέλα. Ωστόσο, ο φίλος της μεταφέρθηκε στην Οφθαλμολογική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο».

Να σημειωθεί, ότι ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία.

GRTimes.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ: «19η ΜΑΪΟΥ- ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ»

evosmos

Σταυρουλάκης Αντώνης: Θα είμαι υποψήφιος με τη Μαρία Μανούκα με το συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Δήμου Ελ. Κορδελιού Ευόσμου»

evosmos

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΦ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ “ΆΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2021-2022

evosmos

Leave a Comment