Τραγική κατάληξη είχε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 10 Μαρτίου στην περιοχή της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στο πεζοδρόμιο, χτυπώντας πεζούς.
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 21:00 στην οδό Αγνώστου Στρατιώτου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το όχημα κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, πριν ανέβει στο πεζοδρόμιο όπου βρίσκονταν δύο άτομα. Από τη σύγκρουση ένας 25χρονος ημεδαπός υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ ο δεύτερος πεζός τραυματίστηκε ελαφρά.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί και διασώστες, ενώ ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην αρμόδια υπηρεσία της Τροχαίας για τα περαιτέρω. Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.
Κάτοικοι της περιοχής επισημαίνουν ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχουν σημειωθεί επανειλημμένα ατυχήματα, ζητώντας από τις αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν στην τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη ώστε να ενισχυθεί η οδική ασφάλεια.
