ΕΛΛΑΔΑ

«Γλέντι» στα social με την «προσωπική εγγύηση» Κασσελάκη – «Πήρα δάνειο, αγόρασα πλοία, βούλιαξαν όλα» (ΦΩΤΟ)

Επώνυμοι και ανώνυμοι χρήστες σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο πώς «πήραν» δάνεια με «προσωπική εγγύηση» για να αγοράσουν κότερα και βίλες…και πώς χρεωκόπησαν
Χαμό στα social media προκάλεσε η φράση του Στέφανου Κασσελάκη κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ περί «προσωπικής εγγύησης» και τον τρόπο με τον οποίο, όπως ο ίδιος είπε στο μήνυμά του, πήρε δάνειο από τη Goldman Sachs.

Επώνυμοι και ανώνυμοι χρήστες σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο πώς «πήραν» δάνεια με «προσωπική εγγύηση» για να αγοράσουν κότερα και βίλες…και πώς χρεοκώπησαν.

Ενδεικτικά μόνο, ο Γιώργος Πουλικάκος γράφει στην ανάρτησή του «στα 21 μου πήρα δάνειο με προσωπική εγγύηση και αγόρασα κάτι πλοία. Βούλιαξαν όλα, έχασα την εγγύηση κι από τότε δεν χρειάζομαι πλέον τσατσάρα γιατί η τράπεζα μου πήρε το σκαλπ. Ήμουν μικρός δεν ήξερα».

A1

A2

A4

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η Τουρκία προκαλεί και την Ε.Ε. – Κρίσιμο το διάστημα μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής

evosmos

Βγάζει την ουρά του απ’έξω. Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Η δήλωση του για τις εκλογές. “Ως εδώ”

evosmos

Μαρκόπουλο: Παιδικό παιχνίδι με πλαστικές σφαίρες το… όπλο του μαθητή που πυροβόλησε τον καθηγητή σε ΕΠΑΛ

evosmos

Leave a Comment