ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 33χρονος για τον βιασμό στα Ανώγεια

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 33χρονος άνδρας για την υπόθεση του βιασμού μιας 32χρονης τη νύχτα της περασμένης Κυριακής στα Ανώγεια.

Ο κατηγορούμενος μετά τη μαραθώνια απολογία του που ξεκίνησε στις 11 το πρωί και ολοκληρώθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Στους χώρους πέριξ του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου παρέμεναν από το πρωί 30 περίπου άτομα, συγγενείς και φίλοι του κατηγορούμενου, ενώ ισχυρή ήταν και η αστυνομική παρουσία.

Κατά την απολογία του ο 33χρονος επέμεινε στους αρχικούς ισχυρισμούς του ότι πράγματι υπήρξε συνεύρεση με την 32χρονη αλλά συναινετική.

Όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive.gr, το πρωί είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση συμπαράστασης στα θύματα των βιασμών, από γυναικείες οργανώσεις και κινήματα της Κρήτης. Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης, όταν συγγενής του φερόμενου ως βιαστή, κινήθηκε απειλητικά εναντίον των συγκεντρωμένων πολιτών.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τα 7 «υπερ-όπλα» της Ελλάδας που τρέμουν οι Τούρκοι

evosmos

Αγίου Πνεύματος: Δείτε πώς θα αμειφθούν όσοι θα εργαστούν

evosmos

Χ.Σταϊκούρας για οικονομική καταστροφή λόγω κορωνοϊού: «Το κράτος αντέχει άλλους 2-3 μήνες» – Μετά θα δούμε…

evosmos

Leave a Comment