ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τα αίτια θανάτου του 3χρονου στην Τήνο – Τι έδειξε η νεκροψία – «Διαπιστώθηκαν πολλά ευρήματα»

Στο «φως» της δημοσιότητας, έρχονται νέα στοιχεία για τον θάνατο του 3χρονου στην Τήνο, όπου κατέληξε τρώγοντας σταφύλι έπειτα και από την νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε και ολοκλήρωσε πριν από λίγο ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε δεν αποκλείεται κάποια παθολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το αγοράκι συνδυαστικά με τον πνιγμό να το οδήγησαν στον θάνατο.

Όπως ανέφερε ο Σ.Τσαντίρης «διαπιστώθηκαν ευρήματα οξέα και χρόνια που σχετίζονται με τον θάνατο και θα γίνει περαιτέρω διερεύνηση με ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Με απλά λόγια, διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή, διαπιστώθηκαν πολλά ευρήματα και ζητήθηκαν στοχευμένες ιστολογικές εξετάσεις για τη διερεύνηση των αιτιών θανάτου και των περιστατικών που συνέβησαν περιθανατίως».

Ο ιατροδικαστής, μάλιστα αναφέρει πως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υποκρύπτονται και παθολογικά αίτια που συνδυαστικά με την πνιγμονή να οδήγησαν στον θάνατο και γι’ αυτό απαιτείται περεταίρω διερεύνηση.
Εκτιμά πως ίσως να μην είναι αποκλειστικά αιτία θανάτου η πνιγμονή επειδή έτρωγε σταφύλι το παιδί.

Μπορεί να έτρωγε και κάτι άλλο το παιδί και να συνέβη, να εξελίχθηκε επειδή έτρωγε το παιδί εκείνη την ώρα και για αυτό γίνεται πλήρη διερεύνηση.

Επισημαίνει δε, ότι το παιδάκι, έζησε τουλάχιστον μια ώρα στο Κέντρο Υγείας όπου οι γιατροί έδιναν μάχη να το κρατήσουν στη ζωή.

Δηλαδή η νόσος που το οδήγησε στο θάνατο να εξελίχθηκε σε μια με μιάμιση ώρα. Αυτό προκύπτει από έγγραφα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτοί είναι οι εγκέφαλοι της μεγάλης απάτης με το ΦΠΑ και τις επιστρεπτέες προκαταβολές δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ!

evosmos

Έγκλημα στο Περιστέρι: Δείτε τις 4 διαφορετικές ταυτότητες του Πακιστανού δολοφόνου

evosmos

Ο γιος μου μόλις παντρεύτηκε και η νύφη μου δεν ξέρει να βράζει ούτε αυγό. Τι να κάνω;

evosmos

Leave a Comment