ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ληστής με σύριγγα σκόρπισε τον τρόμο σε οδηγό ταξί

Τον τρόμο έζησε τα ξημερώματα της παρασκευής ένας οδηγός ταξί στη θεσσαλονίκη, όταν έπεσε θύμα ληστείας από 35χρονο αλλοδαπό.

σύμφωνα με το thestival.gr, ο δράστης μπήκε στο ταξί προσποιούμενος τον πελάτη, αλλά στη διάρκεια της διαδρομής απείλησε τον οδηγό με σύριγγα και του απέσπασε μικρό χρηματικό ποσό.

εκτός από τον 35χρονο, η ελ.ασ. προχώρησε το τελευταίο 24ωρο και σε άλλες συλλήψεις: δύο άτομα συνελήφθησαν για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, ένα άτομο για κλοπή προϊόντων από υπεραγορά στην πυλαία, μία 20χρονη ελληνίδα για παράβαση του νόμου περί όπλων — καθώς στο αεροδρόμιο εντοπίστηκε στις αποσκευές της αεροβόλο όπλο — και ακόμη ένα άτομο για παράνομη παραμονή στη χώρα.

όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν εις βάρος τους, στην αρμόδια δικαστική αρχή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η συνομιλία Μιωνή-Παππά που κατατέθηκε στη Βουλή

evosmos

Τι προβλέπει η συμφωνία αμυντικής συνδρομής με την Γαλλία & η παράγραφος 6 της διακήρυξης των ΜΕD7

evosmos

Αυτά είναι τα σύμβολα των παιδεραστών για να επικοινωνούν. Τα φοράνε σε μενταγιόν/κολιέ ή τα κανουν μικρά τατουάζ

evosmos

Leave a Comment