ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μαγαζί χρέωσε μέχρι και τα παγάκια στο ποτό

Ακόμα και τα… παγάκια, χρεώνει ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, όπως φαίνεται και από την απόδειξη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μαζί με τα πιάτα και τα ποτά που παρήγγειλε μια παρέα.

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, φαίνεται ότι ο ο πληθωρισμός και η ακρίβεια έχει φτάσει στο «κόκκινο» στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα ένα από αυτά να χρεώνει και τα παγάκια! Μάλιστα, στην απόδειξη φαίνεται ότι χρέωσε τον πάγο για 1 ευρώ.

Η απόδειξη είναι από ένα bar-restaurant της πόλης και χρεώνει και άλλα προϊόντα εκτός από το κουβέρ, ακόμα και τα παγάκια στο ποτό τους.

Δείτε την απόδειξη:

BDB

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ!!! “ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ” ΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ – ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ” ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ – ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΤΡΟΙΚΑ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

evosmos

Συνένοχοι στο έγκλημα

evosmos

Άνια Εμπειρίκου: Η νεότερη απόγονος της οικογένειας δηλώνει υπερήφανη για την ελληνική καταγωγή της

evosmos

Leave a Comment