ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πέντε συλλήψεις για αρπαγή 23χρονου και εκβίαση

Εξιχνιάστηκε υπόθεση αρπαγής 23χρονου αλλοδαπού και εκβίαση από τις αρχές της Θεσσαλονίκης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων, τριών αλλοδαπών αντρών και δύο νεαρών Ελληνίδων, για αρπαγή και εκβίαση κατά συρροή και κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες της 21-2-2020, δύο εκ των αλλοδαπών δραστών, προσέγγισαν 23χρονο ομοεθνή τους στο κέντρο πόλης και κατάφεραν να τον πείσουν να επιβιβαστεί μαζί τους σε όχημα που είχαν στην κατοχή τους, όπου και τον κρατούσαν, στη συνέχεια, παρά τη θέλησή του. Ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία του 23χρονου με τον τρίτο αλλοδαπό δράστη, κατά την οποία ο τελευταίος απαίτησε εκβιαστικά χρηματικό ποσό προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Λόγω αδυναμίας καταβολής του ποσού, υπήρξε επικοινωνία με συγγενικά πρόσωπα του παθόντα και αφού ήρθαν σε συμφωνία, ο 23χρονος αφέθηκε βραδινές ώρες της 22-2-2020, μετά την παράδοση των χρημάτων στις δύο νεαρές κατηγορούμενες.

Στο πλαίσιο διερεύνησης την υπόθεσης ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα ανέργων 25 έως 45 ετών – Επιχορήγηση έως 6.132 ευρώ

evosmos

ΔΥΠΑ: Αυτές οι αλλαγές έρχονται στο επίδομα ανεργίας

evosmos

ΕΛΤΑ: Νέο τσουνάμι λουκέτων – Κλείνουν από Δευτέρα ακόμη 41 καταστήματα – Aνάμεσα σ’ αυτά και του Πενταλόφου

evosmos

Leave a Comment