ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του 28χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος

Δεν προκύπτουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην υπόθεση του θανάτου του νεαρού άντρα που εντοπίστηκε απαγχονισμένος το απόγευμα του Σαββάτου, μέσα στο διαμέρισμα που κατοικούσε στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα των αστυνομικών δεν προέκυψε κανένα στοιχείο που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια και ο θάνατος του 28χρονου αποδίδεται σε αυτοκτονία.

Σημειώνεται ότι η σορός του εντοπίστηκε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα, μέσα στο διαμέρισμα της οδού Καλλιδοπούλου, όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην οικία του δευτέρου ορόφου. Οι πυροσβέστες κατάφεραν γρήγορα να την κατασβεσουν, ωστόσο ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.

Ο νεαρός άντρας βρέθηκε κρεμασμένος στο σαλόνι του σπιτιού του, χωρίς να φοράει ρούχα και εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκάλεσε ο ίδιος την φωτιά που ξέσπασε στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος, λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Τούμπα-Τριανδρίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορωνοϊός – Τρίκαλα: Εκοιμήθη ο π. Μητροπολίτης Αλέξιος – Έπασχε από κορωνοϊό

evosmos

Συνελήφθη 51χρονη που εξαπατούσε πολίτες – Εξιχνιάστηκαν 11 απάτες

evosmos

Αυτό το ήξερες; – Να γιατί δεν πρέπει να έχεις ένα μπουκάλι με νερό στο αυτοκίνητο

evosmos

Leave a Comment