ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ η 38χρονη που δέχθηκε σιδερένιες ράβδους από τον σύντροφο της

Βαρύτατα τραυματισμένη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ μία 38χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία έπεσε θύμα ανελέητου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της. Ο 34χρονος έχει συλληφθεί και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία.

Η γυναίκα, με πολλαπλούς μώλωπες και εκχυμώσεις σε όλο το σώμα, ξυλοκοπήθηκε από τον 34χρονο όχι μόνο με τα χέρια αλλά και με αντικείμενα όπως δύο σιδερένιες ράβδους με μήκος λαβής, μια ξύλινη ράβδο και ένα πιρούνι, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από το διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η γειτονιά ήταν που άκουσε τις κραυγές της για βοήθεια και κάλεσε το «100», με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο διαμέρισμα να βρίσκουν τον 34χρονο να έχει ακινητοποιήσει την 38χρονη, η οποία έφερε σοβαρά τραύματα.

Άμεσα πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα, που αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Για πέταμα το 90% της παραγωγής ντομάτας – Τι συνέβη κι έφερε σε απόγνωση τους παραγωγούς

evosmos

Τρώγονται μεταξύ τους στη ΝΔ – Αιχμές από την Παγώνη στον Θεμιστοκλέους: Τον θεωρεί υπεύθυνο για την ήττα της – Απάντησε ο υπουργός

evosmos

Ενοίκια – «φωτιά» στην Ελλάδα: Πάνω από το 55% του μισθού για ένα σπίτι – Η θέση της παγκοσμίως

evosmos

Leave a Comment