ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης με αιχμηρό αντικείμενο στους Αμπελόκηπους

Συνελήφθη σήμερα (Πέμπτη 2/6) ο δράστης της επίθεσης με αιχμηρό αντικείμενο, εναντίον 47χρονου στο πάρκο του πρώην στρατοπέδου «Μέγας Αλέξανδρος», στους Αμπελόκηπους.
Συνελήφθη σήμερα ο 63χρονος δράστης της επίθεσης, καθώς είχε εκδοθεί ένταλμα, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που προκάλεσε σε 47χρονο το Σάββατο (28/5) στους Αμπελόκηπους και αναμένεται αύριο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Θυμίζουμε ότι ο δράστης τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο 47χρονο στην κοιλιακή χώρα, ενώ είχε προηγηθεί έντονος διαπληκτισμός ανάμεσά τους. Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί του περασμένου Σαββάτου σε πάρκο, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Ο 47χρονος διακομίστηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο της περιοχής για να του δοθούν άμεσα οι πρώτες βοήθειες.

grtimes.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ασέλγησε σε 11χρονη, αλλά καταδικάστηκε σε 5 χρόνια κάθειρξη… κατ’ οίκον!

evosmos

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτο 13χρονο

evosmos

Σταμάτης Γονίδης μαινόμενος! Τι είπε για τα νυχτερινά μαγαζιά και τα σύνορα

evosmos

Leave a Comment