ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο κρατούμενος που είχε δραπετεύσει από το Ιπποκράτειο

Στα χέρια των Αρχών έπεσε ο 47χρονος κρατούμενος που είχε αποδράσει από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης την Καθαρά Δευτέρα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δραπέτης εντοπίστηκε σε καταυλισμό ρομά στη Θεσσαλονίκη κι αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Ο 47χρονος είχε διακομισθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, καθώς είχε υποστεί έμφραγμα ενώ βρισκόταν υπό κράτηση. Εισήχθη για νοσηλεία στην καρδιολογική κλινική, από το παράθυρο της οποίας πήδηξε σε παρακείμενο μπαλκόνι κι από εκεί έφυγε τρέχοντας.

Αστυνομικός που τον είδε να τρέχει με τους ορούς στα χέρια, τον καταδίωξε, αλλά τον έχασε κάπου στο κυλικείο του νοσοκομείου κι έκτοτε αναζητούνταν. Ο 47χρονος είχε συλληφθεί τρεις ημέρες πριν την απόδραση, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα για κλοπή, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών κι αντίσταση κατά της αρχής.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Φοβερό σκηνικό στην Θεσσαλονίκη: Πρόταση γάμου με πανό και πυρσούς στην παραλία(ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Μάλλινα ρούχα: Πανέξυπνα tips για να πλύνετε και να τα στεγνώσετε τον χειμώνα χωρίς κόπο (video)

evosmos

Συνελήφθησαν μέλη συμμορίας που επιτίθονταν σε παιδιά

evosmos

Leave a Comment