ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο ληστής που σκότωσε τον υπάλληλο του ψιλικατζίδικου στην Τούμπα

Ταυτοποιήθηκαν και προσήχθησαν στην Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης δύο άτομα που ενέχονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 44χρονου ημεδαπού σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Τούμπας.

Στα χέρια της αστυνομίας ο 27χρονος Αλβανός δράστης και ο 35χρονος Έλληνας τσιλιαδόρος της ληστείας μετά φόνου τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη.

Το οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες οδήγησε τους αστυνομικούς στην εξιχνίαση της υπόθεσης και αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.

Παραδέχτηκαν την ενοχή τους

Ολο το Σαββατοκύριακο όλο το δυναμικό της ΓΑΔΘ που συμμετείχε στην εξιχνίαση της υπόθεσης αξιολογούσαν όλα τα ευρήματα με σκοπό να φτάσουν στον δράστη και τον συνεργό τους.

Οι άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης εξέτασαν δεκάδες βίντεο και μαρτυρίες ενώ ένα αποτύπωμα που βρέθηκε εντός του καταστήματος ψιλικών οδήγησε άμεσα στο κατώφλι των δραστών.

Πρώτα συνελήφθη ο 35χρονος Έλληνας συνεργός, ο οποίος οδήγησε τις αρχές στο σπίτι του 27χρονου Αλβανού δράστη. Και οι δύο παραδέχθηκαν την ενοχή τους.

Πώς έχασε τη ζωή του ο 44χρονος Μάριος

Σάββατο ξημερώματα στις τέσσερις το πρωί διερχόμενος πελάτης αντικρίζει τον 44χρονο υπάλληλο καταστήματος ψιλικών στην Γρ. Λαμπράκη στην Τούμπα χωρίς τις αισθήσεις του σε μια λίμνη αίματος.

Άμεσα καλείται η αστυνομία και το ΕΚΑΒ με τον 44χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Όπως διαπιστώθηκε από τις κάμερες του καταστήματος, λίγα λεπτά πριν ο δράστης φόρωντας κουκούλα, μάσκα και γάντια και κρατώντας μία σακούλα και ένα στρώμα, κάτω απο το οποίο έκρυβε το όπλο, μπήκε εντός του καταστήματος και απείλησε τον 44χρονο υπάλληλο.

Εκείνος αρνήθηκε να δώσει τα λεφτά από το ταμείο με αποτέλεσμα ο δράστης να του φέρει πολλαπλά χτυπήματα με τη λαβή του όπλου προκαλώντας του κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο δράστης φέρεται επίσης να πυροβόλησε καθώς βρέθηκε κάλυκας στο σημείο της δολοφονίας και τράπηκε σε φυγή.

Από τις κάμερες της περιοχής διαπιστώθηκε ότι υπήρχε και συνεργός που εκτελούσε τα χρέη τσιλιαδόρου.

Οι αρχές εξέταζαν εξονυχιστικά τα βίντεο από κάμερες όλο το Σαββατοκύριακο ώστε να μπορέσουν να βρουν ένα καθαρό πλάνο ώστε να φτάσουν στην εξιχνίαση.

Σήμερα επίσης αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση για τα αίτια του θανάτου του 44χρονου Μάριου.ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πάτρα: 58χρονος βρήκε τσάντα με 3 εκατομμύρια ευρώ και την παρέδωσε

evosmos

Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση σε οδηγό λεωφορείου από έξι άτομα

evosmos

Ιερέας απαγόρευσε σε ζευγάρι να μπει σε ναό του Βόλου επειδή …φορούσαν μάσκες

evosmos

Leave a Comment