ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 26χρονο για εγκληματική οργάνωση και παράνομη μεταφορά μεταναστών

Στη σύλληψη 26χρονου αλλοδαπού για παράνομη μεταφορά-προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αρπαγή, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων, εκβίαση και εγκληματική οργάνωση, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης .

Οι πέντε αλλοδαποί ανέφεραν ότι εισήλθαν στην χώρα προ τεσσάρων ημερών με τη βοήθεια του συλληφθέντα και συνεργών του

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες τον 26χρονο άνδρα σε εγκαταλειμμένο παράπηγμα στην περιοχή της Μενεμένης Θεσσαλονίκης και τον συνέλαβαν παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέσα στο παράπηγμα εντοπίστηκαν πέντε αλλοδαποί, που ανέφεραν ότι εισήλθαν στην χώρα προ τεσσάρων ημερών με τη βοήθεια του συλληφθέντα και συνεργών του και κρατούνταν εκεί παρά τη θέληση τους.

Μάλιστα, οι πέντε αλλοδαποί όπως είπαν εκβιάζονταν προκειμένου να καταβάλουν το συμφωνηθέν ποσό για τη μεταφορά τους.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βίντεο – σοκ: Άνδρας προσπάθησε να πνίξει το μωρό του στο κέντρο της Αθήνας

evosmos

Παππούς Mad Clip: «Η Αρετή ήρθε στα “40” λες και πάει στα μπουζούκια, τη θεωρώ ηθικό αυτουργό» (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

ΚΑΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ – ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ – ΔΥΟ ΝΕΑ ΜΕΤΩΠΑ ΣΕ ΑΡΑΞΟ ΚΑΙ ΑΧΑΪΑ

evosmos

Leave a Comment