ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: 17χρονος έκανε τατουάζ τις ληστείες που έκανε

Στη σύλληψη ενός 17χρονου ληστή, ο οποίος δεν δίσταζε να κάνει τατουάζ τις ληστείες που διέπραττε, προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηριστικά σε ένα από τα τατουάζ του έγραφε, σύμφωνα με το MEGA, «ζωή στους κλέφτες, θάνατος στους μπάτσους».
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 17χρονος φέρει στο σώμα του τατουάζ με διάφορες ημερομηνίες, οι οποίες εικάζεται ότι πρόκειται για ημερομηνίες που διέπραξε ληστείες.

Σημειώνεται πως μέσα σε 15 ημέρες λήστεψε τουλάχιστον τέσσερις φορές το ίδιο μαγαζί στον Εύοσμο. Μαζί με τον συνεργό του και υπό την απειλή όπλου κατάφερε να αποσπάσει 1.900 ευρώ.

Τελευταίο χτύπημά του ήταν τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής όταν με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε από το ταμείο του καταστήματος 160 ευρώ.

Τότε στην κατοχή του νεαρού βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον υπεύθυνο του καταστήματος, 1 μαχαίρι τύπου πεταλούδα, 1 κουκούλα full face και 1 ζευγάρι γάντια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο Γολγοθάς του Δάκη: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για την επιθυμία του καλλιτέχνη να προλάβει το τέλος του

evosmos

Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: Στις 330.000 οι αιτήσεις πέντε ημέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία

evosmos

Πλοίο πραγματοποιεί εντυπωσιακή μανούβρα και δένει με ακρίβεια στο λιμάνι(ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment