ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: 66χρονος ανασύρθηκε νεκρός από το λιμάνι της Επανομής – Η ανακοίνωση του λιμενικού

Νεκρός ανασύρθηκε ένας 66χρονος άνδρας από τη θαλάσσια περιοχή στο λιμάνι της Επανομής στη Θεσσαλονίκη. Νωρίτερα, μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να κάνει «βουτιά» στο λιμάνι της Επανομής, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης και Νέας Μηχανιώνας για την πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα, στο λιμάνι της Επανομής.

Αμέσως, στο σημείο μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στελέχη της Λιμενικής Αρχής καθώς και ιδιώτης δύτης, ο οποίος εντόπισε στο βυθό το ανωτέρω όχημα, από το οποίο ανέσυρε έναν 66χρονο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο 66χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο ¨ΑΧΕΠΑ¨ της Θεσσαλονίκης, ενώ από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Παρίσι – Τι είπαν οι γιατροί

evosmos

Αυτή είναι η 22χρονη αστυνομικός που συνελήφθη μετά την επιχείρηση στου Ζωγράφου – Είχε δεσμό με κακοποιό

evosmos

Μεγαλώνει φυσικά, χωρίς επεμβάσεις: Έτσι είναι σήμερα στα 71, η άλλοτε ομορφότερη της Ελλάδας, Γωγώ Ατζολετάκη

evosmos

Leave a Comment