ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τον Μάρκο Σεφερλή έξω από το θέατρο – Η ανακοίνωσή του στον κόσμο

Την ώρα που βρίσκεται στα δικαστήρια με την Έλενα Ακρίτα, ο Μάρκος Σεφερλής έκανε μια κίνηση ανθρωπιάς που τους συγκίνησε όλους. Προχθές 19/11 στο Θέατρο Περοκέ στην πρεμιέρα της νέας του παράστασης «Χαμός στο ίσωμα», ζήτησε από τον κόσμο αντί να πληρώσει εισιτήριο, να πάει από μια σακούλα super market με τρόφιμα.

Σκοπός της κίνησης αυτής, να βοηθήσει ανθρώπους με οικονομικά προβλήματα, που έχουν μεγάλες ανάγκες. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών του.

Η ανταπόκριση λοιπόν, ήταν συγκινητική. Μαζεύτηκαν πολλές σακούλες, οι οποίες θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο και θα μοιραστούν σε εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Υπόθεση Άλεξ: Μυστήριο με τη νέα έρευνα εντοπισμού της σορού- Τα δυο ερωτήματα

evosmos

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΕ Η ΚΡΗΤΗ

evosmos

Τηλεφώνημα Μητσοτάκη – Ερντογάν: Συμφώνησαν σε αποκατάσταση των διαύλων επικοινωνίας

evosmos

Leave a Comment