ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στην Κύπρο: Δολοφονήθηκε αυτόπτης μάρτυρας τετραπλής δολοφονίας του 2016 στην Αγία Νάπα

Πυρά έξω από το πατρικό του, δέχτηκε 29χρονος ιδιωτικός φρουρός ασφαλείας – Ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας επιχειρηματία κι άλλων τριών ατόμων στην Αγία Νάπα, τον Ιούνιο του 2016
Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών του υποκόσμου αποδίδεται η χθεσινοβραδυνή δολοφονία του 29χρονου Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, γνωστού ως «Βαλεντίνο» στο χωριό Ορμήδεια της Κύπρου.

Ο Καλλιτσιώνης είχε γλιτώσει με σοβαρά τραύματα τον Ιούνιο του 2016 από τη σφαγή σε εστιατόριο της Αγίας Νάπας, όταν Αλβανοί εκτελεστές σκότωσαν τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη, τον αστυνομικό Ηλία Χατζηευθυμίου και την σύζυγο του Σκεύη Χατζηευθυμίου. Από τις σφαίρες γλίτωσαν τα παιδιά του ζευγαριού που καθόντουσαν στο ίδιο τραπέζι. Ο Καλλιτσιώνης που εργαζόταν ως σωματοφύλακας του Καλοψιδιώτη, τραυματίστηκε με σφαίρες στο στήθος.

Χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ενώ βρισκόταν στο πατρικό του σπίτι στην Ορμήδεια, τον πλησίασαν άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και αφού έριξαν μια ριπή εναντίον του εξαφανίστηκαν.

Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες ελέγχοντας τα βίντεο από κλειστά κυκλώματα ασφαλείας στην περιοχή του φόνου. Ο 29χρονος απασχόλησε αρκετές φορές τις αστυνομικές αρχές με εμπλοκή του σε διάφορα αδικήματα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου. protothema.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Γιατί το κάνεις αυτό;» – Σοκάρει η καταγγελία νεαρής που έπεσε θύμα βιασμού από τον θείο της

evosmos

Ο στρατηγός ε.α της ΕΛ.ΑΣ , Χρήστος Ρουγκάλας, αποκάλυπτε 48 ώρες πριν τη σύλληψη: “Η αστυνομία ψάχνει 5 περίεργους θανάτους, όχι 3 για τη γυναίκα του σατανά. ΑΥΤΗ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ”

evosmos

Ο Παυλόπουλος πανηγυρίζει που του ήρθε το ρεύμα 300€ με 800€ επιδότηση

evosmos

Leave a Comment