ΕΛΛΑΔΑ

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ: ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ – ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ

ΘΡΙΛΕΡ σε εξέλιξη για τον θάνατο μιας γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Πέμπτης, μέσα στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Την γυναίκα -ηλικίας περίπου 35-37 ετών – βρήκε νεκρή η οικιακή βοηθός που πήγε να καθαρίσει το σπίτι.

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο. Η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στην ιστοσελίδα Loutrakiblog.gr, η γυναίκα ήταν πρώην φωτομοντέλο που είχε συνεργαστεί με διάσημους σχεδιαστές στο παρελθόν.

Πριν από αρκετά χρόνια ο αδελφός της είχε πεθάνει, ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία του στην Κύπρο, ενώ πριν από δυο χρόνια πέθανε και ο πατέρας της.

Έπειτα από αυτό, η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μητέρα της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας, με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται σοβαρή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – Βρέθηκαν δύο ΜΚΟ που ανήκουν στην αδερφή της Καϊλή – Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί

evosmos

Η 3η Διαθήκη του Τσοχατζόπουλου ‘καίει’ για μίζες τρία σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα

evosmos

Τι να κάνετε αν πεταχτεί ζώο στον δρόμο κατά την οδήγηση

evosmos

Leave a Comment