ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα σωματικής κακοποίησης η τραγουδίστρια κόρη του πρώην υπουργού, Γιώργου Βουλγαράκη! Αποκάλυψη-σοκ από την Παυλίνα…

Η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια, Παυλίνα Βουλγαράκη, αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν έχει πέσει θύμα σωματικής κακοποίησης από ανθρώπους με τους οποίους διατηρούσε δεσμό, ενώ παράλληλα στέλνει ηχηρό μήνυμα στις γυναίκες που εγκλωβίζονται σε κακοποιητικές σχέσεις.

Η κόρη του πρώην υπουργού, Γιώργου Βουλγαράκη μιλώντας στο «Vogue» σημειώνει ότι στην αρχή η ίδια ήταν «τυφλωμένη» από τον έρωτα, με αποτέλεσμα να μην συνειδητοποιεί ότι όλο αυτό που ζούσε, δεν ήταν πραγματική αγάπη.

«Το πιο ακραίο πράγμα που μου έχει συμβεί στον έρωτα είναι η σωματική κακοποίηση και δεν κατάλαβα καν πώς έγινε. Ερωτεύτηκα πολύ και δεν το πρόλαβα. Όμως, δεν κατηγορώ τον έρωτα γι’ αυτό. Δεν τον έχω “νομιμοποιήσει” ως υπαίτιο αλλά είμαι πολύ προσεκτική από τότε. Γιατί, αυτό που λένε ισχύει: αν μια γυναίκα έλξει μια φορά κακοποιητικό σύντροφο – με την έννοια της αλληλεπίδρασης που έχει και η ίδια σε αυτό – είναι εύκολο να συνεχίσει να το κάνει στο διηνεκές. Όσο πιο πολύ μπαίνεις στο σκοτάδι, τόσο πιο πολύ γίνεσαι ένα με αυτό και χάνεις το μέτρο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Άγιος Νικόλαος: Ποιος ήταν ο προστάτης των φτωχών και των ναυτικών

evosmos

Θεσσαλία: Μαζεύτηκε όλη η παραλία για να δει αυτό το παράξενο ψάρι – Δείτε τις εικόνες

evosmos

Επίθεση Ν.Καρανίκα σε Α.Σακελλαροπούλου για Marfin: «Όταν ασχολείσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες»

evosmos

Leave a Comment