LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

“Θύμα” της τεχνητής νοημοσύνης και ο Σταμάτης Γονίδης – Τι συνέβη (Εικόνα)

Σταμάτης Γονίδης και Νότης Σφακιανάκης έπεσαν θύματα απάτης στο διαδίκτυο, όπως έκανε γνωστό ο πρώτος, με ανάρτησή του.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα τραγούδι, στο οποίο παρουσιάζεται ο ίδιος με τον Νότη Σφακιανάκη να τραγουδούν ντουέτο προς τιμήν του Βασίλη Καρρά, αλλά πρόκειται για ένα δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε: «Φίλες και φίλοι την προσοχή σας παρακαλώ. Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα τραγούδι στο οποίο παρουσιάζει εμένα και τον αγαπημένο μου Νότη Σφακιανάκη ως δήθεν ντουέτο προς τιμήν του Βασίλη Καρρά. Είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης. (AI cover). Έχουν κλωνοποίησει τις φωνές μας. Ουδέποτε συμμετείχα και δεν το εγκρίνω. Είναι ντροπή διάφοροι επιτήδειοι να χρησιμοποιούν τα ονόματα μας χωρίς την άδεια μας για ιδίων όφελος. Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου. Λυπάμαι, Σταμάτης».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Απαντά 1η φορά: Γι’ αυτό δεν έχουν κάνει παιδί ο Τσιμιτσέλης και η Γερονικολού – «Το έχουμε αφήσει… στην τύχη»

evosmos

Βασιλική Ανδρίτσου: «Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μάνα στα 46»

evosmos

Κυψέλη: Διαρρήκτες πήραν το χρηματοκιβώτιο και … ξέχασαν ένα περίστροφο

evosmos

Leave a Comment