ΕΛΛΑΔΑ

Θ.Κατερινόπουλος για Πάτρα: «Θα κάνει μήνυση και στην ανακρίτρια η Πισπιρίγκου;»

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου των παιδιών στην Πάτρα
Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είναι εκνευρισμένη με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη ο οποίος έχει την πρόθεση να να ζητήσει τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε σε αυτήν την εξέλιξη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο είδήσεων του Star.

«Τώρα ακούσαμε ότι ο Μάνος θέλει να γίνει τεστ dna, αν αυτό αληθεύει. Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να υποβάλλει όσες μηνύσεις θέλει για κάτι που έγινε ή και δεν έγινε εις βάρος του, αυτό το κρίνει η δικαιοσύνη. Πατέρας είναι κι αυτός, μάνα είναι κι αυτή, βεβαίως έχει το δικαίωμα, αλλά γιατί φοβάται, τι είναι αυτό που φοβάται. Αν δεν φοβάται θα μπορούσε να πει και η ίδια, “προχώρα, πάμε να κάνουμε το τεστ να αποδειχθεί”. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», δήλωσε αρχικά ο κ. Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Και αν ο Μάνος δεν πάει ο ίδιος να κάνει τεστ dna και διαταχθεί από την ανακρίτρια να γίνει το τεστ, τότε θα κάνει μήνυση στην ανακρίτρια η κ. Πισπιρίγκου; Στα πλαίσια μιας έρευνας τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Δεν δεσμεύεται κανένας ανακριτής, κανένας δικαστικός να διατάξει οποιαδήποτε έρευνα η οποία θα συνεισφέρει στοιχεία για την απόδειξη της αλήθειας» πρόσθεσε στην συνέχεια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – Βρέθηκαν δύο ΜΚΟ που ανήκουν στην αδερφή της Καϊλή – Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί

evosmos

Νουλέζας για δολοφόνο Κατσουρή: «Ψηλός και αρκετά εύσωμος» ο άνδρας που τον μαχαίρωσε

evosmos

Η ΜΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ “ΛΑΔΙ” – ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΖΗΤΗΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ – ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ – Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ

evosmos

Leave a Comment